Glöm det där med mysigt att ha hund… OBS, inget för känsliga!

Häromdagen skrev jag ett inlägg om hur mysigt det är att ha hund. Glöm det!
På dagens promenad upptäckte jag plötsligt hur ensam jag var där i skogen. Var fanns hunden? Vänder mig om och ser till min fasa att hon står en bit bort upptagen med att äta något. Det kvittar att jag ropar och prasslar med godispåsen, det hon har på marken framför sig är mycket godare tydligen. Det blir jag som får stega till henne istället och jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att det hon hittat skulle vara så äckligt. Människobajs! Min hund stod på stigen och käkade människobajs! Jäkla hund. Och jäkla människa som ska skita på mitt promenadstråk! :evil: 
Det måste ha varit mänsklig avföring, det är inte många djur som använder toalettpapper mitt ute i skogen…
Där stod min hund med människobajs i halva ansiktet och på tassarna. Mysigt, inte. Ännu mysigare blev det när hon sedan var tvungen att spy upp bajjet
Det blev till att skicka in henne i duschen vid hemkomst och nu matar jag henne med diverse starktluktande ätbara saker för att vi ska nämligen till veterinären ikväll och då vore det trevligt om hon inte stank skit (bokstavligen då) ur munnen!
Skithund till salu, någon intresserad? 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Glöm det där med mysigt att ha hund… OBS, inget för känsliga!”

  1. Grattis! Lyckan är fullkomlig? Härligt att ha hund, vad är det de säger? Hunden är människans bästa vän! Hon städar åt dig ju = )

  2. haha, var det en på promenad som hade toa papper med sej eller hade de haft det i bilen? mycket mysko iaf, men måste man så måste man.. men.. hur gott kan det va liksom? äter hundar andra hundars bajs???

Kommentarer inaktiverade.