Då var det av… igen.

Jag var hos frisören idag. Håret blev… ehh, det blev…. kort. Väldigt kort.
Visserligen var jag med på att klippa av, ”hellre för mycket än för lite” som jag brukar säga. Men det blev kanske ändå lite kortare än vad min psyke klara av 😉 Känner mig lite som en pojk. Eller en pojkflicka kanske då. Försöker dra i tesarna för att det ska se liiiite längre ut, men det funkar liksom inte. Ähh, jag vänjer mig. Dessutom växer det snart ut igen, snabbt som satan brukar det gå.
Stackars Nicklas sen då, han gillar verkligen inte när jag klipper av håret, och nu är det kortare än någonsin. Han får nog en lättare hjärtinfarkt när han kommer hem från jobbet :mrgreen:

kortigen.jpg Kort igen.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Då var det av… igen.”

 1. Åh vad snyggt!! Nästa gång jag klipper mig ska jag klippa mig så kort med, skönt med kort hår till sommaren!! Det måste ju ha varit 10cm du tog nu? Snyggt blev det iaf!! kram

 2. citat från cosmopolitan från några killar ”- för gudskull tjejer, klipp inte av er håret!”
  ja jag vet inte. oftast kommer det när man fåt barn, orkar inte och inte har tid med håret.. men sen burkar det växa ut igen. (har många exempel på det)
  lustigt.
  jag har haft mina perioder.
  hihihi… fast jag håller med… det blir linte lika VAAARMT!

 3. Cina: Jag var inställd på kort, men kanske inte riktigt så här kort. Tar ett tag att vänja sig, speciellt att det är så tomt i nacken. Kommer dock bli skönt att slippa stå i flera timmar och föna och greja på morgonen.

  Tina: Nicklas var lite ledsen 😉 Men det är väl så, ibland känner man för långt svall och ibland för kort snagg… typ…

  Linda: Jo, det är det :mrgreen:

Kommentarer inaktiverade.