Morgontrött

Nu har jag suttit här framför tv:n och käkat frukost i en halvtimme, det går alltid mycket segare på helgen än på vardagsmorgonen.
Jag måste ha suttit i någon halvt vaket, halvt sovande sinnesstämning för det är först nu som jag upptäcker att jag hela tiden kollat på tv-shop. Faste det är väl egentligen inte det värsta utan det måste väl ändå vara att jag kollar på norska tv-shop! På vilket sätt anser jag att detta berikar min morgon? Uppenbarligen gör jag det eftersom det har varit intressant i en halvtimme. Det har varit lite Jessica Simpson-mirakelgrejer och lite smink som trollar bort allt. Inte illa.
Jaha, nu börjar visst Lassie istället. Det tittade jag på ett tag när jag var mindre. Vi hade ju collie hos pappa så man var väl lite extra impad av just den anledningen. Nämen, nu blir Lassie instängd i en lastbil! Så kan det gå.

Nähe, om man skulle ta och göra lite nytta istället.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.