Katt till salu

I morse var det nära att honkatten Ester lades ut i annons på blocket. Jag var vansinnig!
Dammsög nämligen här hemma igår. Det var rent och fint när vi gick och lade oss på kvällen. Grusfritt, dammfritt och smutsfritt. Jag var nöjd.
I morse är det första jag ser en massa äckligt grus, sand och all möjligt böööös i köksfönstret. Gaaaahhhh! KATT! På golvet under bordet hade hon dessutom droppat en massa kvistar och gräs. Såg ut som om vi odlar skog inomhus…
Jäkla katt och förbannade kattlucka!
Det som gör mig mest förbannad är att hon ska envisas med att sitta i fönstret eller på köksstolarna på nätterna när vi inte är ser henne. Hon vet så väl att hon inte får vara där. Sofforna och vardagsrumsfönstret är helt okej, det vet hon men ändå kan hon inte låta bli köksfönstret och köksstolarna!
Våra tidigare gröna sköna köksstolar är numer brunfläckade och slitna efter att hon lämnat grus och smutsspår efter sig.
Tack och lov är det inte dödligt ofta som Ester springer runt med skog i pälsen. Hankatten är värre, det verkar som om han fått för sig att rulla i någon grushög innan han kommer in på nätterna för man kan nästan varje morgon se kattspår i grus på skinnsofforna.
Jag lever i en svinstia :mrgreen:

smuts2.jpg          smuts.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Katt till salu”

 1. hittade gamla citat som är värda att nämnas, några utav dem minns jag så där pga det inte va nån förklaring, men att man skrattat åt dem minns jag!
  pratar så klart delvis om edin. då jag läste allas adresser som de skrivit i min kallender i ettan.. då edin skrev ”HEM 112.”
  (tror att du kanske har fått en del citat förut.)

  27/8-2001 ”Jag har intervjuvat en gammal man han vill vara anonym men det är inte min pappa och inte min mamma heller för den delen!”

  5/9-2001 ”Har du haft hemkunskap?” sagt av edin då vi pratade om epilepsi.

  datum vet ej ”Det finns inga apor!”

  datum vet ej. Josse och Edin pratar ”Josse- Stavar du Edin med två N?
  Edin- Nej för gudsskull! Jag är från Bosnien!”

  21/4-2002 Edin & läraren Lisbeth pratar. ”Edin- Jaghar fått en papegoja.
  Lisbeth- Så mysigt.
  Edin- Den säger direkt efter jaghar sagt nått, fast batterierna håller på att ta slut…”

  22/11-2001 Sagt av Josse. ”Varför finns det ingen bankomat hääär?… suuuck…”

 2. Tina: Åhh nu stod du för dagens bästa! Jag skrattade som fan! Va underbar han var den där Edin. Jag undrar var han finns nu. Men det där med bankomaten minns jag inte, vad var det om?
  Fan va kul vi hade på gymnasiet!!!!!

 3. nämen bakomaten minns du väl. vi satt på våran bänk och du suckade över att du behövde ta ut pengar men att bakomaten var så långt bort. och att vi borde ha en utanför skolan… hihi…
  allt kan man inte minnas.. tur att nån kan påminna

Kommentarer inaktiverade.