Tillbaka till verkligheten

Det känns alltid lite skönt tycker jag när sådana här storhelger är över. Man har varit långledig och ändå oftast haft mer att göra då än under vardagarna. Dock blir det inga vidare nyttiga saker gjorda… 😉
På tal om nyttigheter så har Nicklas den senaste veckan fått ett ryck på att göra pajer. Det hela började med att vi skulle ha med en paj till vännerna på påskafton (knytis). Nicklas gjorde då först en provpaj för att få in feelingen liksom. Det lyckades sådär men vi hade iaf mat i två dagar. Sedan var det dags för ”the paj”, den som skulle med på knytis. Och efter lite konultation av min mamma så fick han till det. Paj nr två blev bra. Även den resulterade i att vi hade mat i två dagar. Igår fick han nästa ryck, då skulle det göras ytterligare en paj. Den blev riktigt god och jag kommer att ta med mig en bit till skolan som middag. Detta innebär att jag har käkat paj i sex dagar av 7 nu. Man börjar kunna det där med paj vid det här laget 😉

–> Köttfärspaj recept

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Tillbaka till verkligheten”

Kommentarer inaktiverade.