Våffeldagen

Idag bjöd min klasskompis Becca vår basgrupp på våfflor. Mmmm, va goda! Var tydligen ett hemligt familjerecept 😉
Synd bara att man inte orkar äta så många, blir jäkligt mättande när man har en massa grädde på. Jag tipsade dem om Våffelstugan utanför Hyltebruk som har öppet under sommaren. Där får man riktigt fina våfflor! Värt ett besök.
Jag hann med en titt in i bokaffären när jag var i H-stad, de hade rea nu. Köpte en heminrednings idébok och en bok om svampar. Marie undrade om mitt nya intresse för svampar hade något med min resa till Thailand att göra :mrgreen: Men det har det inte. Jag och Nicklas började snacka om svampplockning i höstas men då blev det inte av, så nu ska vi plugga på i svampboken inför hösten.
När jag åkte hem från H-stad idag hade jag en bil framför med reg.nr. ”URK”. Detta tyckte jag var vansinnigt roligt och skrattade halva vägen hem. Fast nu verkar det inte riktigt lika roligt längre. You had to be there liksom.
Ringde till min frissa innan idag. ”Jag skulle vilja klippa av mig håret” sa jag och hon började skratta. Ända sedan jag beslöt mig för att låta det växa ut har jag gnällt vid varje klippning över det långa håret och suktande kollat på korta frisyrer i hennes modellböcker. När vi var på Grand på påskdagen kom jag plötsligt också på varför jag klippte av skiten förra året. Det var sååå varmt! Jäkla hår. Så nu åker det av igen. Men det blir nog en form av kompromiss mellan mina viljor. Ska behålla längden framme vid ansiktet och klippa upp en del därbak. Kan nog bli snyggt. Frissan skulle dessutom iväg på kurs veckan innan min tid så hon kanske har någon annan idé. Spännande!
Nu är det dags att krypa ner under täcket, det är en dag i morgon också. Godnatt.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Våffeldagen”

Kommentarer inaktiverade.