En kall påsk

Fy satan va kallt här är! Snö, snö, snö. Usch, jag är verkligen ingen vintermänniska. Igår kväll när vi var ute och kollade på fyrverkerier var det riktigt bitande kyla, t.o.m. hunden frös! Hunden var för övrigt inte så förtjust i fyrverkerierna. Det small och pep och blinkade. Jag tror vi får skottträna henne sedan, annars kommer nyårsaftnar och påskaftnar bli ett problem.
Igår kväll var vi då som sagt bortbjudna till några vänner. Var knytis så Nicklas gjorde en köttfärspaj och jag en sallad, kanske inte så värst påskigt men det slank ner det också. Blev en massa mat över, men det brukar ju vara så med bufféer.
Det var en lugn och trevlig kväll i alla fall. Killarna tog lite nubbar till maten vilket bidrog till en hel del förvirrade uttalanden. Nicklas t.ex. blev väldigt djup ett tag och började berätta om ett äldreboende i närheten, Lugnet, som ligger vid en sjö, ”det är ju det enda äldreboendet som ligger vid en sjö, det är ju fint, det är ju bra.” Mmmm, visst Nicklas. Åldersnoja? :mrgreen:
Jag blev dock trött som en gnet redan vid nio, och när vi åkte hem vid halv 1 var det nästan så att jag gick och sov 😉 Jag har nog fortf. inte lyckats vända tillbaka dygnet efter Thailands resan. Jag blir trött tidigt och kan omöjligen sova längre än till 7 på morgonen. Men ska tvinga mig till att sova en stund mitt på dagen idag, för ikväll är det nämligen födelsedagsfest hos Linda och sedan utgång på Grand i Falkenberg. Lite tradition det där med Grand på Påskdagen. Förr var det Byås som gällde den dagen men sedan de lade styr vi stegen mot Falkenberg istället, och det fungerar ju fint det också.

Nu måste jag städa undan lite här, vi kommer nämligen ha en nattlig gäst med oss hem från Falkenberg. Kanske är lite trevligare för honom, som ska sova på luftmadrass, att golvet inte är täckt av hundhår och grus. Man får fasen inte vara känslig om man kommer till oss ;-) 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “En kall påsk”

  1. Nämen började han prata om Lugnet?! Nu blir jag nästan lite stolt över honom… Det e alltså där han vill bo sen?? Men han har rätt, det e det finaste av alla i denna kommun!! Ja fy satan va kallt, gick aldrig ut o kollade, stod kvar inne.

Kommentarer inaktiverade.