En lång fredag

Idag var det jobb som gällde för min del. Skönt att få komma iväg och göra något, inte bara sitta hemma och läsa och skriva. Hade dock inte många kunder. Alla trodde att det skulle vara stängt, syns ju inte riktigt från vägen om vi har öppet eller inte. Jag tog mig an mitt skötebarn, gjutjärnsgodset. Är lite yrkesskadad och måste därför bära in en massa stekpannor från lagret för att dessa ska stå i jämnt antal i varje hög i butiken. Helt knäppt. Har mycket svårt för att åka därifrån om inte grytorna t.ex. står i lika höga staplar. Idag fattades det 1,5 l grytor för att kunna göra jämna högar, jobbigt 😉
Efter jobbet åkte jag direkt till mamma där vi fick käka härlig stek och påsktårta. Mums!
Men jag började gäspa redan vid 7, var så trött! Vaknade tidigt i morse och kunde inte somna om. Så nu tror jag minsann att det är sängdax.

   
Nicklas kollade på hockey


Jag och mamma


Fia var lika trött som sin matte

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.