Inför långfredagen

När jag var liten berättade mamma alltid på långfredagen om hur tråkig denna dag var för henne när hon var i min ålder. Då fick man minsann inte göra någonting roligt utan bara sitta, och glo, typ. Jag minns att vi, brorsan och jag, tyckte att detta lät hemskt, men att vi ändå blev lite tagna och skräpte till oss extra på den där långa fredagen. Varför fattade vi nog aldrig. Men nuförtiden verkar långfredagen inte alls vara lika lååång och tråkig. Jag, till exempel, ska spendera min fredag med att jobba i affären. Japp, vi har öppet! Så är nu sugna på att shoppa stekpannor under långfredagen vet ni ju var ni ska gå 😉
Inte vet jag om morsan har haft samma snacka om långfredagen med Fia som med mig men hon verkar i alla fall hajja det där med att var lugn. Idag har Fisen haft en redig slappardag. Kanske övar hon inför i morgon?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Inför långfredagen”

  1. Nja, hade väl 4 eller 5 betalande kunder tror jag. De handlade iofs för ganska så mycket. Men jag tror att vädret gjorde sitt till, och att det inte fanns någon tydlig öppetskylt utanför. Något som borde inskaffas kanske?

  2. Vem tror att det är öppet på en Långfredag igentligen!? Är väl inte så många affärer som har öppet då.
    Ja, det är lite dåligt skyltat tycker jag! Man ser ju faktist inte att det är öppet från vägen! Så en Öppet skylt tycker jag borde va en bra investering!

Kommentarer inaktiverade.