Uppdatering från Thailand

Idag åkte jag och Nicke till Nai Harn för sol och bad. Det blev väl sådär med just solandet för solen var inte pigg på att titta fram mellan (hör och häpna) molnen! Men vi låg kvar hela dagen ändå. Det gick ju an eftersom det inte var så dödligt hett idag som det brukar. Men i morgon hoppas jag på soooool! 

Igår var jag på en salong och fick oljemassage. Det var smärtsamt. Jag var stel som en pinne i musklerna och när hon drog och tryckte blev jag full i skratt av smärta. Så jag låg där som ett fån och fnittrade fast det gjorde jätteont. Den stackars massören frågade gång på gång om jag var okej eller om jag hade ont. Hon undrade nog vad jag var för något pucko som låg där och fnittrade. Men efteråt kändes det bra, jag var avslappnad i vartenda muskel.
Åhh, vad här är kallt på rummet! Nicklas envisas med att luftkond. på 20 grader. Jag fryser ju ihjäl! Brukar dra upp till 25 på kvällen när han har somnat och sedan skylla på städerskan när han gnäller om att någon har ändrat hans inställning. Det har fungerat bra hittills 😉
Nu börjar min hemlängtan sätta in. Jag vill hem till min lilla Fia!!! Hon ska få sova bredvid mig i sängen i all framtid sedan. Och hon ska få pussas hur mycket hon vill och tugga sönder vad hon vill. Min lilla snutta. Och tissetatterna sen då! Min staaaaackars tissar! Plutten är säkert jätteledsen och Ester känner sig övergiven. Hrmmm, skärpning här! Jag har ju s-e-m-e-s-t-e-r! Fast ändå lite lite lite hemlängtan.
Nu ska vi ut och käka. Och shoppa om jag hittar något kul. Usch och fy vad pengar det har gått åt här nere. Jag har bara köpt ett par jeans, ett par skor och ett linne. Ändå har det försvunnit 15 000 baht från min plånbok! Vart har de pnegarna tagit vägen? Svar: Mat! Man äter ju som en häst härnere och unnar sig både förätter och efterätter. Det är illa! Men förbannat gott!
 Tjing!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.