Jobbdag… typ

Idag hyrde jag och Nicklas en taxi+chaffis som körde oss runt till en massa stränder. Vi skulle fota och samla material till texter eftersom Nicklas har sidan Phuketguiden.se där olika stärnder på phuket presenteras.
Jag lovade i ett svagt ögonblick att skriva om stränderna, lovade t.o.m. att börja redan idag. Suck. Det går sådär med mitt löfte hittills… är ju mkt roligare att skriva blogg 😉
Vi stannade bara för bad på en strand så idag har jag minsann inte lyckats bättra på brännan. Börjar bli lite panik med det just nu. Det är ju såååå varmt!
I morgon ska vi dock ta det lugnt och stanna kvar här på Kata Beach. På kvällen så kanske kanske kanske vi drar in till Karon istället. Vi var där och åt nu ikväll för Thomas fyller år (Grattis grattis!). Jag trivs super på Karon, speciellt i den södra delen som vi var i nu. Där är alla så trevliga och shoppingen är bra (det sistnämnda är viktigast).
Nu ska Nicko ha datorn men jag hinner bjuda på några bilder:

utsikt-fran-balkongen.jpg Utsikten från vår balkong

jag-och-nicklas.jpg Jag och Nicklas redo för shopping

laem-sing-beach-3.jpg   laem-sing-beach-2.jpg   laem-sing-beach-1.jpg
Laem Sing Beach (stavas så?) som vi besökte idag.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Jobbdag… typ”

  1. åh vad skönt det ser ut att vara, hoppas ni har det skönt! Fasen jag kommer känna mig som ett vitt lakan när jag stå brevid dig när du kommer hem. Nu har redan en vecka gått… Njut utav dagarna ni har kvar. När kommer ni hem, vilken tid? Kram Carina

  2. Kom hem! Ni är antagligen de vitaminer jag behöver för att vara frisk för sedan ni åkte har jag varit lite sjuk hela tiden! Behöver nog en rejäl dos. ha ha

Kommentarer inaktiverade.