Första dagen som förlovade.

Idag, vår första dag som förlovade, har vi tillbringat var för sig. Det börjar bra 😉 Jag åkte med de andra till Phuket town och Central festival för shopping medan Nicklas stannade kvar på hotellet. Det blev dock inget shoppat för min del. Köpte ett par jeans på Central när vi var där häromdagen, känner mig ganska nöjd med det. Kommer säkert slinka ner ett och annat linne från shoppingstånden här utanför hotellet i min väska innan hemfärd. Kan liksom inte låta bli…
Igår, efter att jag och Nicklas bytt ringar på rummet, åkte vi alla in till Patong för att shoppa och äta. Alltid samma kaos i Patong! BanglaRoad med sina dansanta damer var populärt bland herrskapet i sällskapet… Jag tvingade dock Nicklas att blunda hela vägen, är man nyförlovad så är man. Hahaha, killen vet verkligen inte vad han har gett sig in på 😉
Angående förlovningen (har blivit ombedd om en tydligare beskrivning av händelseförloppet) så var det planerad sedan typ ett år tillbaka. Kunde vara trevligt att äntligen få det gjort liksom. Vi funderade och funderade på om vi skulle åka ut till någon ö och göra det där eller göra det på en restaurang, eller vänta tills vi kom hem. Men så igår när vi hade duschat och gjort oss iordning så kändes det bra att göra det, där och då. Inget romatiskt floskel runt omkring liksom. Vi som gått och funderat på att hitta ”rätt datum” och ”rätt plats” bara kasserade allt planerande och bytta ringarna på rummet. Det kändes mer vi liksom, inget krångel, inget floskel, bara sådär. Kändes bra. Morsan började nästan lipa när hon insåg vad vi hade gjort. Om det var glädjetårar eller sorgetårar förtäljer icke historien 😉

I morgon blir det ev. att jag och Nicklas drar iväg på strandsightseeing. Vill åka runt och kolla läget på andra stränder här på Phuket. På kvällen ska vi fira Thomas för han fyller år. Ska gå och käka på restaurag Dino och spela minigolf.

Om någon av er hört om en ev. tsunamivarning som ska ha utfärdats i Thailand så är det feeeeel. Vi har inte fått någon varning. Vi har fått ett info-sms från fritidsresor där det stod att det har varit ett skalv i Indonesien men att det inte är någon fara för tsunamis. Så ingen behöver oroa sig.

Nu ska vi gå och lägga oss. Godatt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Första dagen som förlovade.”

Kommentarer inaktiverade.