Vi är alla afrikaner!

Kollar på nyhetsmorgon nu. De visar någon utställning om människans utveckling. Tydligen så formades de första människoliknande varelserna i Afrika! Så vi är alla afrikaner i grund och botten. Inressant, det visste inte jag.

Hade en mycket givande dag på praktiken igår. Arbetslaget hade diskussioner om allt möjligt mellan 14.30 till 18.30. Det sades en massa, i mina ögon, bra (och mindre bra) saker. Kommer absolut ha nytta av detta i min rapport som ska in i nästa vecka.

Ikväll ska jag till frissan. Kör den här gången ”en Carro” och klipper bara topparna 😉
Hade verkligen behövt färga håret nu. Var många år sedan som jag hade en sådan här utväxt. Jag börjar se mer och mer grådassig ut i huvudet. Men ser ingen anledning att färga det innan Thailand. Tar det när jag kommer hem istället.

Nu måste jag bege mig till skolan. Ska dumpa Fia hos mormor innan, som vanligt. Fia är nästan mer hos mormor än här hemma. Fast hunden verkar uppskatta det mycket. Hon vet precis vart vi ska när jag tar fram en speciell väska och lägger i hennes saker. Hon vill aldrig följa med hem när jag kommer för att hämta henne. Brukar få bära 10-kilos klumpen till bilen :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Vi är alla afrikaner!”

  1. Fick du mitt sms häromdagen lr igår lr när det var…?? Kan skriva kortfattat va det stod: RING MIG!! Puss på nosen alt ljumsken;-) Kommer du ihåg gammla tider?? Kom o tänka på det höromdagen (vet inte riktigt varför). Tror bestämt att det va en hal fläck….??!! Hahahahaha;-)

Kommentarer inaktiverade.