Godmorgon!

Idag är det praktik som gäller för min del. Ska snart åka iväg med hunden till hundvakten, mormor, och sedan bege mig mot Gvd där jag har min praktik den här terminen. Jag har ett fullspäckat schema där idag, ska intervjua 5 personer, vara med på arbetslagsmöte och sedan också handledning för arbetslaget. Räknar med att vara hemma vid 6 – halv sju ikväll. Lång dag med den kommer bli mycket intressant och lärorik. Det är ju när man är ute på skolorna som man verkligen lär sig saker. Tja, alla vet väl min åsikt om Högskolan i Halmstad vid det här laget så den behöver jag väl inte dra en gång till 😉
Eller jo, jag måste bara få gnälla lite ,snääälla. Vi har en ny tjej med i vår grupp i skolan som tidigare har gått i Gbg. Hon tycker att vi har väldigt mycket inlämningar, seminarier och föreläsningar för att gå en 7,5 poängs kurs. Även hon börjar inse hur ostrukturerad och rörig vår kära skola är. Skönt att man inte är ensam om den tanken. Slut på gnällandet.
Åhh fan , nu spydde hunden igen! Det har ju gått så bra de senaste dagarna! Vad är det för fel på lill-Fisen?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.