Måste iväg på semester, NU!

Det är en jäkla tur att jag ska bort från vardagsstressen (läs skolstressen) om ett tag. Jag blir gaaaalen på alla skoluppgifter som ska lösas och lämnas in. Vi har haft 2-3 inlämningar i veckan samtidigt som vi har föreläsningar 4-5 gånger i veckan. Det är för fan en 7,5 poängskurs! Min tid räcker inte till! Har inlämning i morgon men orkar inte sitta med den uppgiften mer nu. Har spenderat otäck många timmar för att försöka får ihop något vettigt från en uppgiftsformulering som ingen i klassen verkar förstå. Ska det verkligen ta mer energi att förstå vad man ska göra än vad det tar att faktiskt utföra det?

Hata Högskolan i Halmstad, hata hata hata hata hata hata hata hata hata!!!

Så, nu känns det bättre.
Godnatt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.