Vilken vecka!

Det här har varit en sådan där mardrömsvecka i stressväg. Jag känner mig överöst av skolarbete och det står mig upp i halsen. Det var så skönt att igår kväll få sätta sig i soffan och bara vara, naturligtvis med Desperate housewives i dvd: n, vad annars? 😉
Sist jag glodde på tv var förra söndagen! Har liksom inte hunnit med det i veckan, skolan är inne i en krävande period. Blä och blä! I fredags gjorde jag och Nicklas ett tappert försök att tillsammans kolla på D.H. men tvättmaskinen ville annorlunda. Efter en snabb titt in på dass (där tvättmaskinen bor) kunde jag konstatera att den lilla jävlen börjat läcka. Det blev till att börja röja undan all bröte på toa och svabba golv istället för att drösa ner i soffan. När vi var klara kom tröttheten smygande och Nicklas var den av oss två som slockande först i sin soffa.
Lilla Fia-Fis har mått dåligt i veckan också. Att sova över hos mormor gick bra men hon hade hållt hela huset vaket under natten genom att spy, sju gånger! Men eftersom hon var pigg och käkade som vanligt tyckte jag inte att vi behövde åka in till vet. Nästkommande natt spydde hon 2 gånger och natten därefter 1 gång. Igår satte jag henne på dietmat, a-fil och ris hela dagen för att stabilisera hennes mage. Det verkade fungera för i natt sov hon hela natten. I morse fick hon en liten portion av sin vanliga mat och a-fil ovan på det. Vilket gick sådär… Filen var ju god men maten rörde hon inte. Kräsna kräk 😉 Till middag nu kommer hon få vanlig mat och pytte pytte lite fil. Men i kväll är det roliga slut, då rycker filen i soptunnan.
För att forsätta på temat hund så har min pappa-familj skaffat ett nytt tillskott på hundfronten. En mycket snygg colliehane vid namn, usch jag vet knappt om jag vill säga det, hrrmmm Helge. Det är en skam att en sådan vacker varelse ska behöva heta detta men grabben är 4 månader och van vid sitt namn så det är nog inte mycket att göra åt. Tessie har nu i alla fall en snygg pojkpolare att visa upp och om ett tag har kanske Fia en snygg pojkpolare att tugga på… Hon är verkligen otrevlig min lilla Fralla!

 


Snyggingen Helge

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.