Trött!

Nu är jag sådär trött så det är svårt att hålla ögonen öppna. Ännu svårare att få linserna att sitta kvar. Linserna ”torkar” alltid när jag blir trött. Och när jag är på Ge-Kås av någon anledning. De måste ha väldigt torr luft där 😉

Jag förstår inte varför jag inte bara går och lägger mig istället för att skriva blogg om jag nu är så trött. Sitta här och gnälla när det är helt och hållet upp till mig själv. Gå och lägg dig människa liksom!

Idag har det varit en ganska icke händelserik dag. Jag har tvättat, bäddat rent sängen, gått med hunden, skrivit en lektionsplanering på ett metaspråk (tjohej va kul), lagat mat, förberett inför VFU:n på torsdag och pluggat på vad ett åtgärdsprogram är.
Kul? Nä, inte särskilt. Jag tror fasen tvättandet var dagens höjdpunkt.
Nu avsluta Nicklas dagen med att dela upp månadens räkningar mellan oss. Jag tog Jet (frivilligt), mest bara för att den var på minsta summan. Hehehehe. Fast det är inte mer än rätt, jag har en del kurslitteratur att betala den här månaden.

Nu ska jag packa ner Fias saker för i morgon ska hon vara hos mormor. Inte bara i morgon förresten för hon ska sova över där till torsdag! Hennes första natt borta. Det är stort! Jag minns själv hur underbart det vara att sova över hos mormor och det är nästan så att jag nu avundas min hund. Kommer bli tomt här hemma i morgon kväll men det blir nyttig träning för både oss och henne. Ja, det är jobbigt när de små blir stora minsann 😉

Godnatt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Trött!”

 1. Åtgärdsprogram… Jag håller med det är inget kul!
  Har skrivit ett sådant på ett av mina barn från VFU:n nu.
  Skönt att det är klart!

  ha de bra kramar

 2. Anna Bergenholtz: Det tar mycket tid med alla dessa åtgärdsprogram och IUP:er men det görs ju för en bra sak. Förhoppningsvis är det till hjälp för eleven. Fast det verkar ibland som om lärare hade behövt 48 timmars dygn för att hinna med 😉

 3. Särskrivning:
  “Skum tomte” – bäst att akta sig för honom.
  “Sjuk sköterska” – hoppas hon blir frisk igen.
  “Brun hårig flicka” – kanske inte så attraktivt?
  “Rök fritt” – ja om ni insisterar så.
  “Sjö nära tomt” – inte sjönära tomt alltså?
  “10 års fest” – så länge orkar inte jag festa.

  Passa på att bjuda på lite sånt denna förmiddagen!

Kommentarer inaktiverade.