Och ännu värre!!!!

Har varit i kontakt med högskolan igen… pust.

Denna gång handlade det om att jag ska iväg till Thailand i två veckor och därför missar delar av en kurs. Närmare bestämt 2 föreläsningar och 2 seminarier. Fick svar från delkursansvarig nu att på seminarierna krävs det aktivt deltagande och hon ser det därför som omöjligt att jag ska kunna komplettera dessa med andra uppgifter. Den enda lösningen hon ser är att jag får läsa om kursen nästa termin.

Nej, det är ingen dåligt skämt.
Det är precis så här högskolan i Halmstad fungerar.

Jag tror att alla högskolans anställda har skrivit på ett papper där de lovar att motarbeta sina studenter i den mån det går så att de alla tappar lusten att studera.

Delkursansvarig skrev också att om jag kommer på en bättre lösning än hennes ska jag höra av mig. Ok, here it comes: Jag sjukanmäler mig under de två seminarierna och då måste hon ge mig chansen till komplettering. Hahahahahaaaa!!! Bring it on baby! ;-) 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Och ännu värre!!!!”

Kommentarer inaktiverade.