Depp-dag

Idag har de varit en lite deppig dag med tanke på gårdagens krångel med högskolan. Det gör inte saken bättre att jag har en tenta i morgon. Pluggandet idag har väl gått sådär.
En ljusglimt är i alla fall att snubben jag snackade med på kåren trodde att min lärare måste kunna erbjuda mig en komplettering på de seminarier jag missar eller åtminstone borde det räcka att jag läser om endast dem till hösten, inte hela kursen. Men han var osäker och skulle kolla runt lite innan han ger mig slutgiltligt besked om vad som gäller. Det blir nog inte att han ringer idag antar jag. Men håll tummarna Gott Folk att han ett bra besked!
Ikväll blir det depp-chips ätande à la Carro 😉 och ett tidigt hopp i säng eftersom jag måste iväg redan vid halv sju i morgon.
Tjing!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Depp-dag”

  1. Åhh Josse jag har inga chips idag… Har inte hunnit handla. Får väl hålla mig till evanecsense o popcorn….:( Varför ska det vara jobbigt för. Kommer somna i soffan dessutom, e jättetrött… Allt e bara jobbigt.

Kommentarer inaktiverade.