Och det blir värre!

Högskolan i Halmstad in action…eller inte.

Ringde expeditionen eftersom mitt tentaresultat från tentan den 15 dec inte registrerats på min sida.
Ojsan hoppsan, de hade visst glömt meddela mig att läraren inte bestämt sig än. Ojsan!
Det visar sig då att tentan jag skrivit om ett antal ggr utan att klara är uppdelad i två delar. Tydligen klarade jag den ena delen redan första gången jag skrev tentan för ca 2 år sedan och hade således därför inte behövt göra om den delen. Det hade ju varit trevligt om någon hade sagt det till mig så jag hade sluppit sitta alla dessa timmar och plugga något som jag redan har klarat!

Detsamma gäller naturligtvis då för den andra tentan inom samma kurs som jag inte heller har klarat. Jag vet att jag under första tentan klarade den ena delen och borde därför då inte heller behövt göra om den. Nu har de bytt lärare för just den här delen och kursupplägget/tentan är därför helt ny.

Detta innebär att om jag hade fått informationen att jag bara hade två halva tentor att klara av hade jag ju adlrig behövt gå om den här kursen som jag nu spenderat höstterminen med. Jag hade ju kunnat skriva de där halvorna utan det!

Om jag hade fått den informationen så hade jag aldrig behövt ta en paus från lärarutb. vilket jag tvingats göra den här terminen!!!!!

Det här är verkligen en Hata-Högskolan-dag.
Det här har verkligen utvecklats till en äkta skitdag.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.