Normala par

Normala par bråkar om ekonomi.
Normala par bråkar om vart sommarens semester ska spenderas.
Normala par bråkar om vem som ska klippa gräset.

Men inte vi.

Just nu bråkar vi endast om en enda sak. En sak som tar fram rovdjurets starka vilja i oss. Vi blir så osams att det ryker ur öronen och ansiktsfärgen blir röd av irritation. Det här skulle kunna vara slutet på vårt samboskap!

Det gäller naturligtvis det djävulska Desperate housewives.

Just nu är diskussionen om Rex är/var god eller ond hetast på tapeten. Nicklas envisas med att försvara den saten medan jag tycker mig ha sett igenom hans skal och upptäckt en egotrippad pissråtta till make. Stackars Bree! Tur att han dog.

Jag tror att mina och Nicklas oenigheter över denna series handling är långt ifrån över… :mrgreen:
  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.