Hade jag en dålig dag?

Nicklas gav mig, för några år sedan, förstroendet att godkänna recept som kom in på hans sida Stekpanna.se, som nu för övrigt är död (RIP) och ersatt av Recept24.se. Jag måste ha haft en fruktasnvärt dålig dag, varit tillfälligt syn- eller hjärnskadade när jag godkände det här receptet:

Uppkokad blodigel

Ingredienser: 
Blodigel 
bröstkorg 
djurblod 
finger 
har-tasse 
kastrull 
kryddor 
köttkvarn 
mjölk 
morötter 
ost 

Gör så här:
Koka upp blodigeln i ca 2 min. Fräs den sedan i olja tills den är lite halv genomskinlig och fin. Tryck in fingrarna i en köttkvarn och mal ner det till fina små köttfingerbitar, lägg ner det i en form. Blanda ner morötter och lite har-tasse.

Häll lite djurblod och mjölk i en kastrull. Mal ner lite extra fint köttfinger, pressad bröstkorg och kryddor. Koka upp och lägg över blodigeln. Strö över ost och gratindera 175 greder i ca 45 min. Såsen som blir över kan man använda till morgondagens köttfärsfingerlimpa.

Receptet har haft 110 besök sedan den kom ut, det är inte särskilt mycket men tillräckligt för att jag ska behöva sitta i skamvrån med en strut på huvudet ett tag och begrunda över de stackars människor som, med vänlig avsikt, gått in på sidan och sökt efter ätbara recept och fått upp det där!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Hade jag en dålig dag?”

Kommentarer inaktiverade.