Nu är julen slut!

För mig känns det som om julen tog slut igår när vi åkte hem från nyårsfirandet. Det var då jag insåg att nu är allt firande och alla släktmiddagar över. Värsta av allt, julskinkan är slut! Det är för mig ett tydligt tecken på att det är ett helt år till nästa gång. När man inte kan käka julskinka på mackan till frukost så är det slut, finito, the end. Idag fick jag hyvla ost till mackan…

Vi hittade Kalle-Kanin igår förresten. han låg och frös i bilen, stackarn. Fia blev glad i alla fall, ett kärt återseende.

Idag är det jobba i butiken som gäller. I morgon, om jag inte minns helt fel, är det inventering på jobbet. Det låter värre än det är. Går ganska smidigt om vi är många som hjälps åt.

Nu måste jag återgå till min nya hobby för att stilla abstinenese. Desperate housewives boxen!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Nu är julen slut!”

Kommentarer inaktiverade.