En ”hård” helg

Nu äntligen börjar jag bli mig själv igen efter den ”hårda” helgen 😉
Var på bio med brudarna i fredags, ”På smällen”, skitbra film! Innehöll precis det som vi tjejer vill ha i en film: kärleksdravel och humor :mrgreen: Kände mig dock som en överkörd grävling på autobahn efter 2 timmar i en hård biostol. Fan, en annan börjar nog bli gammal och gaggig i kroppen redan innan 25 verkar det som, det är illa 😉
Men det var bara att bita ihop och masa den där stela, gamla kroppen till 30-års fest på lördagskvällen. Vilket jag inte ångrar en sekund, eller tja, igår ångrade jag inte det i alla fall.
Det var en av Nicklas vänner som fyllde år och ställde till med fest. Var en massa roligt folk där som man tyvärr inte träffar så ofta annars. Nicklas fegade dock ut redan vid halv ett och ville hem och byta av ”de stackars hundvakterna” som han uttryckte det. Hundvakterna bestod av Thomas och mamma och de verkade vara allt annat än stackars. Mamma sussade så gott i vår soffa medan Thomas och Fia höll låda. Jag var pigg som en mört när vi åkte hem men tvingade mig i säng ändå. Pigg var jag däremot inte i morse då rödvinet jag drack igår kväll gjorde sig påmint. Det där måste vara djävulens verk, rödvinet alltså. Aldrig mer!
Men kan ändå summera helgen som bra, trots en ganska seg söndag.

kan-dricka-te-ocksa-copy.jpg  Bevis! Drack inte bara rödvin, drack thé också 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.