Varning för björn!

Läste på Aftonladets Jönköpingssida att vi kan ha en björn här i länet! Jag skämtar inte, en björn! Jag är livrädd för björnar, det borda alla vara. Nej, nej, nej, ni förstår inte nu. Ni sitter där och anser er ha respekt för djuret björn. Ni anser att det är ett magnefikt djur som håller sig på sin kant så länge människan låter den vara. Aj, aj ,aj vad ni har fel! Ni har så fel! Björnen är en ond varelse. Den lurar alla med sitt söta nalle-utseende men egentligen lurar en riktigt djävul under den där fluffiga mjuka pälsen. Bakom björnens ögonen brinner en eld av hat och det är människan som är målet för allt hat.
Dessutom är björnen listig och mångsidig. Den kan allt! Klättra i träd, simma och springa jättesnabbt. Med andra ord kan du aldrig komma ifrån en björn. Vill den äta upp dig så vill den och då gör den det också. Onda djur!
Ni har så fel kära läsare. Kom nu ihåg att jag har förvarnat er, kom inte och gnäll sedan när ni står där i skogen, öga mot öga med den onda björnen. Detta hemska djur.

Btw, kan man gå i terapi för grav fobi mot björnar?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Varning för björn!”

  1. Jo, lite lite kbt vore kanske inte fel. Hade helt glömt vad du tycker om björnar… Du klarar dig nog, du har väl din stora vakthund med dig när du är ute och går??

  2. du det gick ju en björn här i trakten typ när jag gick i 8:an? nåt? i högstadiet iaf, å jag va såå rädd nä rjag gick i mörkret till bussen!
    men den sköts ju i kärda. hel puckad var den ju stackarn, så det va ju bäst för den. typ blev för aggressiv? ja menar… de ska inte hålla till här liksom… upp med dem! här ska de inte va!
    haha

  3. Helena: Jag behövde inte googla kbt eller så! Tala svenska, tack 😉 Vakthunden är med och ”muffar” åt allt som verkar farligt (inklusive björnar) och det känns ju tryggt…typ…

    Tina: Var det Granis han hette den där äckliga björnen?

Kommentarer inaktiverade.