Nu har vi hämtat oss…

Den här helgen försvann visst lika snabbt som förra! Mycket pga valpträffen i lördags som var en rolig men energiuttömmande aktivitet. Vi åkte hemifrån redan vid 09.30 för tanken var att vi skulle hinna gå in på Ikea för att byta mitt porslin innan träffen. Men efter kissepauser (var faktikst inte bara jag utan även Fia som behövde kissa!) och en grav felkörning gav vi upp Ikea och åkte direkt till Anne istället. det resutlerade i att vi t.o.m. kom en kvart för tidigt och det var ju kul att vi kan det också och inte bara bli försenade 😉
Valpträffen var i alla fall superkul! Tyvärr var det bara vi som kom från C-kullen och det var lite synd men för fias del spelade det nog ingen roll. Hon lekte med sin syrra Cornelia som Anne valt att behålla. De var lika lyckliga båda två över att få leka med någon i sin egen storlek, bästa polare direkt. Fia var lite smyg till en början, kanske inte så konstigt när Boxrarna och de vuxna Frallorna studsa omkring henne. I slutet däremot började hon mucka lite med Frallan Agnes och vågade t.o.m. smyga fram till den enorma (och väldigt snygga) Boxerhanen Benson. Efter grillningen åkte vi för att hinna med Ikea på hemvägen istället. Fia sov hela vägen hem och matte och husse hade mer än gärna gjort detsamma… Jag hoppade i säng vid 22 på lördagskvällen, helt död var jag! Det är tufft att va på valpträff 😉
Nu ser vi fram emot nästa som ska vara i början av juni nästa år. Vi får hoppas att fler av Fias kullsyskon dyker upp då också.

fia-och-cornelia.jpg                  fia-med-cornelia-och-beila.jpg  
Fia med syrran Cornelia          Fia busar med syrran och Beila

alla-frallor.jpg                   nicklas-varmer-fia.jpg
Frallorna!                         Nicklas värmer en frusen Fia

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Nu har vi hämtat oss…”

Kommentarer inaktiverade.