Oacceptabelt!

Ser på tv4 Nyhetsmorgon där de diskuterar Bingolotto som tydligen ska flyttas till tv4 plus!!!
Det är ju helt oacceptabelt!
Jag överlever ju flytten, jag som har tv4 plus, men alla andra?
Alla gamla tanter och gubbar som har spelat Bingolotto sedan starten, de kanske inte har råd att ha tv4 plus! Fy fan va taskigt gjort av tv4. Det finns en jäkla massa pissprogram som man kan flytta på, men de väljer Bingolotto. Bingolotto! Helt ofattbart.
Nu säger de att Förkväll inte kommer tillbaka också. Vad är det här!? Fast egentligen kan det kvitta nu när Gynning inte ska vara med. Det måste vara orginaluppsättningen av programledarna, annars kan det va.
Kan ju passa på att gnälla lite över att Jihde ska ta över i Idol nu när jag ändå är igång. Han är ju så tradig! Ge mig Gynning och Berg så blir jag glad.
Kul är iaf att Bonde söker fru (man) börjar i kväll. Blir något att se fram emot!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

10 reaktioner till “Oacceptabelt!”

 1. De är ju Carolina som är bäst=)
  Hörde de med med Bingolotto. De är väl för att de vill att de ska vara på lördagar istället…

 2. JA det är synd att dom flyttar bingolotto! Har en stackars tant som spelat bingolotto nästan alla gånger det varit o hon har inte tv4+! Hon är helt förtvivlad över detta faktum att hon kommer missa bingolotto! Va ska hon nu se fram emot när helgen kommer?! Fy skäms tv4!!

 3. Hmmm…. Varför tycker ni att carolina är bäst? (Nu tänker jag starta en liten debatt här, Josse. hoppas det är ok! 🙂 )

 4. gynning?
  asså hon är en redig skåning som tar för sej, inte som nån tyst jävla mesig stockholmare (eller smålänning med för den delen) hon får liksom mat tina att svälja sitt jävla ” å så guutt” i halsen!
  gynnig och berg skulle haft idol istället.
  varför blanda så? gynnig o berg i början å sen den där peter jide?
  å när ska de lägga ner idol?

  Jag startar en ny TRÅD:
  Någon mer som tycker att Idol har gått för långt? Varje år så bli rju inte bara vinnaren känd utan också 3-4 st andra från idol gänget? Hur många fle rkan vi ta här i lilla sverige? Hur många kommer lyckas i längden på det.

  Har idol gått för långt, någon mer som tycker att detta borde va sista säsongen???

 5. Hmmm. intressant tråd, Martina. 😉 Jag säger ju som så att i och för sig får vinnaren ett kontrakt men det är ju nästan alltid 2:a platsen eller någon annan som får mest uppmärksamhet. Daniel Lindström? Darin böev ju betydligt mer känd! Och Måns, Ola, Agnes m.m. Så hmm… Jag tror nog att Sverige klarar alla dessa artister, men de gamla glöms bort. Så blir det nog. Marcus fagerwall eller vad han nu hette. Han kommer nog att glömmas snart… Synd om honom..

 6. Okej tjejer nu lägger jag mig i debatten.
  Angående Gynning så tycker jag att hon är en frisk fläkt, galen men ändå jordnära. Tror dock inte att hon klara av att köra ett helt program själv, hon måste vara ihop med någon annan. Carina Berg är det helt klart bästa valet, var längesedan man såg ett programledarpar som kompletterar varnadra så bra som Gynning och Berg.
  Vad det gäller Idol så håller jag med Linda, det är oftast tvåan som lyckas. Jag tror inte att det är någon fara att Sverige blir övermättat med idolkändisar, de dör ut ganska snabbt ändå om de inte har äkta talang och en jäkla tur. Det handlar ju inte bara om att kunna sjunga bra, utstrålningen och personligheten är precis lika viktig. Ähh va fan, jag är ärlig, utseendet är kanske t.o.m. ännu vikitgare än ovannämnda, tyvärr…

 7. Jag tycker dom kan lägga ner idol! Det har gjort sitt! Det va kul första gången. Tacka vet ja Bonde söker fru!!;-) Det kan hålla på några säsonger till! Sen har vi då Gynning… Tja hon är ju blondin, tyvärr blir det ju nästan en nackdel för henne;-) Men ibland kan hon vara riktigt bra. Fast hon hade nog inte klarat ett program själv… Hon behöver nån som styr upp det.

 8. Kommer ni ihåg Stina som var med i första omgången av Idol? Hon var med i finalen men åkte ut som en av tio eller något sådant. Hon blev väl ihop med den ene i juryn… Just det, HON är det jag tänker på! Hon var ju med jättelänge men kunde verkligen inte sjunga. Varför var hon med då? Jo, hon hade en underbar utstrålning,!!! Är det rätt?
  Måste säga att de senaste idol-säsongerna faktiskt har sorterat ut bra folk som verkligen KAN sjunga till finalerna..

 9. Carro: Men jag börjar få sådana känslor inför Bonde som du har inför Idol. I år var det ju bara de unga killarna (tjejen) som gick vidare, det tycker jag var trist. Det är klart att de unga får många brev, tjejer (kllar) som bara vill synas i tv skriver ju hellre till en ung kille än en, hrmm, äldre herre.
  Linda: Jag minns Stina. Hon blev ihop med Breitholtz men det tog slut ganska snart, deras kärlek klarade inte avståndet. Men sjunga kunde hon dårakt inte!

Kommentarer inaktiverade.