Dabbade mig igår

Dabbade mig lite inför Fia igår. Plockade iordning i hennes Biabedd och hittade då en pinne bland alla täcken och leksaker. En äcklig pinne som hon släpat med in efter någon kisserunda. Eftersom hon inte verkade vara i närheten just då tog jag pinnen och kastade ut den genom altandörren. Nöjd vänder jag mig om och där sitter Fia. Tataaaa! Hon tittar på mig först lite förvånande men sedan ändrades hennes blick mer till rent hat. Hon blev skitsur över att jag slängt ut hennes satans pinne. Hon blängde en stund, gick och lade sig i bian och fortsatte att blänga.
Själv satte jag mig i soffan och skämdes. Hur kunde jag slänga ut hennes älskade pinne?
Lärdom: Mucka inte med valpen om du inte kan hantera hennes blick.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Dabbade mig igår”

  1. helt rätt fia! haha.
    klas kan ha för sej lite av hämnd också. springa och ”bitas i benen” då man sagt ”neeej” eller ”fyyy deeej!”
    jäkla djur! haha

Kommentarer inaktiverade.