En sån där dag.

Den här dagen kommer bli en sådan där dag då allting går fel, jag känner det på mig.
Den började med att Fia satte sig för att kissa i vardagsrummet, bara sådär! Olydiga monster… Jag kastade mig fram och lyckades lyfta henne innan hon var färdigkissad. Rusade ut och lät henne kissa resten där. Tror inte hon fattar poängen men det är tydligen så man ska göra. När vi kom in igen var det dags för henne att käka. Eftersom hon äter varje måltid som om den vore den sista borde man plocka bort vattenskålen som står bredvid när hon sätte igång. Jag tog inte bort den. Gud straffade direkt för naturligtvis välte hon skiten. Det ser inte ut att vara mycket vatten i skålen men när det väl ligger på golvet är det en hel del. Fia blev överlycklig och klafsade runt i vatten och maten. När jag satt där på golvet och suckade och torkar vatten kommer kattkräket och börjar kloa på dörrlisten 😯 Han som brukar vara så snäll och beskedlig!
Vad är det som händer med djuren här på Vikaholm egentligen?
Jag vet någon som kommer vara helt slut i huvudet på SPCS-kursen ikväll… 

fia-och-plutten-sover-i-soffan.jpg  Sabotör 1 och sabotör 2 😉

————————————————————–

15 min senare:
Nu lade den lilla sabotören en stinkande brakare precis när jag satte mig för att äta frukost, och där försvann den aptiten… Jag är inte äckelmagad, men Frallefisar är i en klass för sig ska ni veta!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “En sån där dag.”

Kommentarer inaktiverade.