Söndagmorgon

Det är söndagmorgon, klockan är 07.30 och jag är vaken.
Har lite svårt för det här med att på nätterna behöva gå upp, klä på mig, gå ut i regnet, vänta på den kissande hunden, gå in igen och somna om.
Det är det sistnämnda som inte riktigt fungerar, fast egentligen är det väl kört för min del redan vid nummer ett.
Fia är dock piggare än någonsin nu, hon rusar runt på golvet som en tornado medan jag och husse ligger i varsin soffa och jämför påsar under ögonen.
Det är inte konstigt att hon är pigg som en mört idag. Vi var på middag hos L och M igår och lilla Fia var med. Hon lekte järnet med deras dotter. Fia tycker klart att det är skitkul med en lekkamrat mer i hennes storlek. Men det märks att hon fortfarande är valp för det är inga långa pass hon orkar leka innan hon somnar. Igår körde hon ett hårt lekpass när vi kom dit, sedan slockande hon vid halv åtta och sov i princip hela natten efter det. Inte konstigt att hon är pigg nu! Men det är ju skönt att hon sover när man är borta så man slipper springa runt och passa henne.
Nu ska jag ta mig lite frukost så kanske man vaknar till liv och blir människa igen 😉

fia-sover-pa-rygg.jpg Vadå konstig sovställning?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Söndagmorgon”

  1. Carro: Fröken-jag.skriver-aldrig-fel, ”att sova” ska det va, ”ATT”! Ähh, du kan vara lugn, jag ska inte säga det till någon.
    Anna: Haha, nä, det förstår jag, är la en labbe om jag inte minns helt fel? Fast jag våndas inför när Fia är fullvuxen, det är ändå 14 kilo att ha i knät då, kan bli tungt 😉

Kommentarer inaktiverade.