Traktorrace och söndagsmiddag

Idag tog jag mig i kragen och gjorde en redig söndagsmiddag, ingen pizza från pizzerian med andra ord 😉
Blev Balsamicofilé med tryffelkantareller och potatisgratäng. Supergott! Skriver in receptet i ett eget inlägg senare.
Nu till vad överskriften förtäljer, jag har varit på ett traktorrace. Det är verkligen inte min stil. Stå i kylan och glo på traktorer som kör en slalombana. Not my cup of tea…
Det började inte så värst bra, vid parkeringen körde bilen framför mig fast i gyttjan på åkern men det var ju iofs ingen fara, på ett traktorrace finns det hästkrafter till hjälp för sådant. Jag lyckades till slut parkera, dock längst bort, men vem har dött av lite motion? Väl där drogs jag med i stämningen och det slutade med att jag hejade, hurrade och applåderade vilt under loppen. Vet inte vad som for i mig, måste vara kylan…
Fick snabbt en favorit bland de tävlande, en mycket söt liten röd sak. Den var helt klart minst i hela tävlingen, troligtvis ganska gammal också men i väldigt gott skick. Naturligtvis vann min favorit, jag borde ha satsat pengar.
Det hela var en trevlig upplevelse och jag kan nog tänka mig att besöka ett traktorrace igen.

traktorrace-1.jpg   traktorrace-2.jpg   traktorrace-3.jpg
Innan start                Åhej vad det går!      Min favorit – vinnaren 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Traktorrace och söndagsmiddag”

  1. Jag vet! Vad jobbigt. Men jag har fått mkt information om tävlingen idag! Många av kidsen hade varit där och de har berättat att en liten röd traktor vann som man var tvungen att klättra in i. En hade till och med fått vinnarens autograf! 😉 Sedan skulle vi rita en plats vi gärna skulle vilja åka till. Då ritade en traktorracet! ha ha. med andra ord fick jag se hur traktorn såg ut på bild också. 🙂 Så ja, Carolin. jag missade racet men tycker ändå att jag har fått en bra genomgång! 😉

Kommentarer inaktiverade.