Dagen efter: Feta på insidan?

Dagen efter Aurorakvällen har jag irriterande ont i en tand längst bak i nedre käken. Men med tanke på hur jäkla mycket lösgodis vi satte i oss i går vore det inte särskilt förvånande om minst två av oss gick i från kvällen med hål i tänderna…
För er som inte vet är Aurora ett svartvinbärsvin, sliskig och sött som saft. Ingen höjdare i stora mängder kanske men passar utmärkt till chips och lösgodis 😉
Det var en oerhört onyttig kväll med pizza och öl som start och vin och snask som avslut. Men man kan ju alltid trösta sig med att man förhoppningvis enbart blir fet på insidan, som Carro skulle ha sagt. Detta med en sorts dold fetma inuti kroppen har varit ett hett samtalsämne på de senaste tjekvällarna. Carro har nämliigen läst i MåBra att man kan se smal ut på utsidan men ändå vara tjock på insidan. Det är tydligen något med att fettet lägger sig runt organen istället för runt midjan. Skulle iaf vara lika allvarligt som ”vanlig” fetma. Vi 38:or, jag och Carro, brukar trösta oss med det där när brudarna börja diskutera sina klädstorlekar på 32-34. Vårt fett har liksom placerat sig mer ytligt än deras. Det konstaterandet känns bra, då blir vi alla  lite mer jämbördiga i frågan :mrgreen:  

aurorakvall-1.jpg   aurorakvall-2.jpg   aurorakvall-5.jpg  

aurorakvall-4.jpg   aurorakvall-6.jpg   aurorakvall-3.jpg       

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Dagen efter: Feta på insidan?”

  1. Vi måste ju leva på något sorts hopp! O då känns det bra att även dom som e smala faktiskt kan vara tjocka utan att det syns… Hahaha;-) Fan vilken kul kväll! Får vi missann ta o göra om! Ringer kanske ikväll….

  2. Carro: Vi lever på hoppet!
    Linda: Hahaha, var det du!? Jag funderade på vem tusan som tagit det. Har även en massa kort på Carros hylla i vardagsrummet, är det möjligtvis du som har varit framme där också ?

Kommentarer inaktiverade.