Behålla?

Jag fyndade den här jackan från Prêt à Porter på SecondHand häromdagen. Vet inte riktigt om jag ska behålla den eller sälja. Den är ganska stor i modellen men den får en schysst passform på mig, om jag har endast översta knappen knäppt eller helt öppen. Lite a-linjeformad. Negativt är dock att den består av 56% ull. Jag är för tusan allergisk mot kliande ull, blir galen när det sticker! Men den är ju jäklig snygg alltså…
Dagens i-lands problem nummer ett. Hur hade ni gjort?

behalla.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Behålla?”

  1. behåll den å ha nåt skönt å bra under så det inte sticker igenom kanske? hm, kanske inte funkar ändå.
    bra att ha extra!

Kommentarer inaktiverade.