Valpbesök

Igår gick vi upp i ottan för att åka till Helsingborg på hundutställning. Uppfödaren, Anne, som har vår valp skulle ställa ut sin boxer så vi tog tillfälle i akt att följa med och checka in ring 25 där den Franska bulldoggen huserade. Det var härligt att se vilken skillnad det var på de olika ringarna. Hos Frallorna var det kolugnt. Ingen hund skällde, de lunkade lugnt med sin ägare. I grannringen, hos Papillionerna, var det annat ljud i skällan… Då kändes vårt val av ras ännu mer rätt. Det gick bra för Annes boxer så vi blev kvar på utställningen i tre timmar. Efter det var det dags för dagens höjdpunkt, besök hos Annes valpar, och därmed vår lilla valp.
När vi kom dit hade de precis fått mat och det var inte svårt att se vilken av de åtta valparna som var vår… Hon ålade runt i maten och vräkte i sig minsta lilla smula som kom i hennes väg. När hon var klar var hon helt geggig av mat och det såg ut som hon svalt två tennisbollar! En redig liten tjockis! Lik husse och matte… 😉
Men hon var så mysig, den lilla! Spenderade besöket mellan att rulta runt på golvet, sova och vila i min famn.
Om 12 dagar åker vi ner och hämtar henne. Det känns som en evighet till dess!
Har fortfarande inte kunnat bestämma oss för vad hon ska heta. Väljer mellan Fia, Doris, Svea och Alice…. tror jag, det där ändras ju för varje dag! Vi måste nog få hem henne innan vi kan bestämma oss för vad hon är för något namn.

valpen-3.jpg    valpen-4.jpg  
Vill ut!                      Måste tugga på allt!

valpen-2.jpg      valpen-1.jpg      valpen-5.jpg
Sötis!                        Pussar matte      Hos husse

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Valpbesök”

  1. ÅÅÅÅÅHHH, jag ska trampa sönder snuffisen! (ok… menar det inte, men SÅ söt är hon!)
    Naaaaw. Jag gillar Svea bäst! Men det e klart… hon måste passa till sitt namn… 😉
    Huaa… ja fu va segt dagarna kommer gå nu för er!… Men den som väntar å nått sött…

  2. Ja hon är en riktig liten sötis den där! Att bestämma namnet är nog tusan det svåraste med att skaffa valp. Idag lutar det mot Fia, igår var det Doris som gällde…

Kommentarer inaktiverade.