Förnekelse

Den här dagen har gått i förnekelsens tecken.
Jag försökte i förmiddags förneka att jag har en aningens problem när det kommer till läsetalen i Matematikboken. Det står fel i facit.
Jag förnekade sedan att den frusna kycklinggrytan inte gick att värma i micron och fortfarande vara ätbar. Eftersom det finns fler frusna kycklinggrytor i min frys kommer jag att fortsätta förneka detta till den dag då jag blir allvarligt matförgiftad av nämnda mat
Just nu sitter jag och totalt förnekar det faktum att mina benmuskler orsakar mig en massa smärta. Detta på grund av en lång promenad ihop med Linda tidigare i kväll. Jag är inte otränad och anledningen till att ögonen tåras då jag reser mig från soffan har inget att göra med benont.

Nu ska det vältränade matteproffset gå och lägga sig innan matförgiftningen slår till. Godnatt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Förnekelse”

  1. Men lilla vän, var det så jobbigt? Nu ska jag inte skryta men jag kände faktiskt inte mer än lite under fötterna. Jag skyller på fel skor. Du kan ju skylla på fel byxor…? 😉 Kram

Kommentarer inaktiverade.