Röja röja röööja!

Jag vet inte vad som for i mig men plötsligt fick jag för mig att röja bland all bråte på övervåning. Jag kastade mig upp för trappan och slet lite här, drog lite där och var sådär överdrivet hurtig i mina rörelser.
Detta varade i ungefär 3 minuter. Sedan blev aktiviteten oerhört tråkig. Men eftersom jag under de 3 minuterna lyckats slänga runt en massa saker var det bara till att bita ihop och fortsätta röja.
Tre stora kartonger med onödigt kraffs lyckades jag röja undan. Det blev två ica-kassar och en sopsäck fulla med kläder till UFF. Jag lyckades även fylla vår soptunna med skräp. Lite illa eftersom de inte tömmer den förrän om två veckor… Men det blev ju bra på övervåningen i alla fall!
Man känner sig så ren och fräsch när man får slänga en massa kraffs. Bort med gammal skit och in med ny liksom 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Röja röja röööja!”

  1. Alltid rolgit att röja de första minuterna sedan inse man vad man har gett sig in på.
    JAg vill röja, men en anann vill bara spara..
    ehhe
    ha en bra helg.. kram

  2. Kakan: Har samma problem här. Jag vill släng och Nicklas vill spara. Jag har kommit till den insikten att han inte märker om jag slänger hans gamla kraffs så det åker i soporna utan hans vetskap. Skittaskigt egentligen, men det man inte vet har man ju inte ont utav 😉 Dessutom finns det verkligen ingen som helst anledning till att spara för små kläder, skor som är sönder och äckliga gamla sängkläder!

  3. Hej! Jag gjorde en rejäl utränsning nu när vi ändå har tagit bort luckorna i köket.. det behövdes med kan jag säga dig, så nu ser det helt tomt ut bara för att dom har varit så välfyllda innan.. kram

Kommentarer inaktiverade.