Var på Ge-kås igår

Pust och stön! Var på Ge-Kås igår eftermiddag. Say no more, eller vad!?
Redan två steg in i denna underbara helvetesaffär ville jag döda någon, med mina bara händer ville jag strypa en pensionär, eller två.
Varför ska pensionärer handla på tider då vi övriga handlar, dvs eftermiddagar, kvällar och lördagar. De har ju för guds skull hela förmiddagen på sig att gå och sega bland hyllorna. För sega, det gör de! De stannar mitt i gångarna, vrider långsamt på huvudet och funderar och glor. ”Var är jag egentligen” ser de ut att tänka och vi andra får noll lust att hjälpa den förvirrade, snarare köra rakt över den lilla pensionären med kundvagnen…
Men jag ska inte vara orättvis i mina anklagelser, alla pensionärer är inte sega och i vägen. Jag fick igår även se den andra sorten, den pigga, snabba och smidiga pensionären. Den som verkar veta att den faktiskt uttnyttjar någon annans shoppingtid och respekterar detta genom att inte vara i vägen för någon. Bra jobbat!
Och barnen sen då, ska jag ens ta upp barnen? De syns ju inte! Oftast är de därför inte heller i vägen, man märker dem liksom inte förrän man kört rakt över den lilla snoriga treåringen med kundvagnen. Så egentligen stör de inte mer än då de skriker. ”Buäää buäää, vill ha vill ha!” Jobbiga ungjävel tänker vi andra och slänger irriterade blickar på den redan panikslagna morsan.
Jag har även svårt att förstå dessa människor som tar med barnvagnen in på Gekås. Mötte en morsa igår som gick med kundvagn i ena handen, barnvagn i andra och en unge hängande på magen. Det ”lilla” ekipaget var i vägen precis överallt, inte en enda sekund var de inte i vägen. Tja, jag antar att det är en talang det också…

Skönt i alla fall att det dröjer mellan mina besök på Ge-kås. Till nästa gång har jag glömt allt mitt hat mot besökarna och kommer åka dit med en härlig förväntan om att få göra rediga klipp. Men sen kommer pensionärerna…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

12 reaktioner till “Var på Ge-kås igår”

  1. Vad kul igentligen för jag o min mamma va där på fm o lite in på em.. men jag håller med dig, särskilt ungarna…vart jag än gick igår så nog fan hörde jag jobbiga barn som skrek…

  2. Haha jag håller med dig. Usch finns de nåt värre än när de bara ställer sig mitt igången och börjar prata med någon anna. Eller om någon kär på än med vagnen och de inte ursäktar sig..Jag brukar halta lite extra mycket då haha;) Men de är nåt visst med att de är trångt oxå…

  3. Jag har faktiskt kört på någon me flit ibland när dom varit i vägen för många gånger, men det går ju inte nu! Dom har ju bytt ut vagnarna så att det inte ska göra ont längre…

  4. Cina: Då åkte ni nog när vi kom ungefär. Inte lätt att se känningar bland alla pensionärer som står i vägen…
    Anna: Kanske är det Carro som har kört på dig? Hon verkar ju använda sig utav den modellen 😉
    Carro: Stackars Carro som inte får köra över pensionärer. Jag tror att du samlar på dig en massa hat för det släktet på jobbet och sedan tar du ut alla aggressioner på Ge-Kås. You go girl!

  5. Kära alla ni ungdomar, även ni blir gamla en gång och kommer att slåss med pensionärer i Ullared.

  6. Ni menar alltså att jag ska köra fortare nästa gång. Kanske borde testa det, men risken är att dom blir arga då. Innan kunde man trycka till dom o se lite ursäktande ut fast man va arg som f*n. Men nu måste man ta fart, kanske lite svårt då o få det till att se ut som en olyckshändelse;)

Kommentarer inaktiverade.