Marknad

Idag åkte vi på marknad. Är lite av en tradition, har åkt på denna marknad så länge jag kan minnas. När jag var liten hade jag någon sorts hatkärlek till detta besök. Naturligtvis gillade jag att gå på marknaden men jag visste också att veckan efter började alltid skolan. Delade känslor alltså 😉
Jag minns också att det alltid var sol och varmt på marknaden. Aldrig någonsin att det regnade. Men, som brorsan brukar säga, det är nya tider nu… Regnet fullständigt öste ner, hela marknaden fick stanna upp en stund och invänta solen, som i och för sig aldrig visade sig, men regnet slutade ösa efter en stund i alla fall. Det är ju alltid nåt.

massa-regn.jpg    nicko-med-paraply.jpg
Regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn…

I morgon flyr vi fältet för att spendera en natt på hotell i Köpenhamn. Ska bli übergott att avsluta vår semester så! På måndag börjar Nicko jobba igen och jag börjar min sista jobbvecka på Gjutan innan skolan sätter igång. Back to reality.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Marknad”

Kommentarer inaktiverade.