En halvtimme!

En hel jäkla halvtimme får jag sitta och vänta på att vårdcentralen ska ringa upp! Skandal!
Det här underbara systemet där man ska knappa in sitt telenummer, få en tid då vårdcentralen ska ringa tillbaka och sedan vänta passar inte mig alls. Det går väl an om det handlar om 5 minuter eller något sådant, men en halvtimme är inte okej. Tänk om jag har bråttom i väg till jobbet eller liknande. Eller som sist, när jag ringde från jobbet och telefonrösten sa att de skulle ringa upp om fem minuter. 20 minuter efter den sagda tiden ringde de! Vem ska ta kunderna då? Jag passade ju på att ringa när det var lugnt i butiken, 20 minuter senare kan situationen vara en helt annan!
Jaja, nog med gnäll. Nu borde de ringa vilken sekund som helst, typ…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.