Kycklingfilé med ostsås

Gjorde en enkel och god middag idag. Är på generöst humör så här på kvällen så jag lägger ut receptet här.

Kycklingfilé med ostsås

РKycklingfil̩
– Bacon
– 1 pkt Keldas färdiga ostsås
– Gräslök
– Klyftpotatis
– Salt & peppar

In med klyftpotatisen i ugnen på 225 grader. Stek kycklingfiléerna i en stekpanna (naturligtvis från Skeppshult 😉 ). Salta och peppra filéerna. Kan även använda andra kryddor för mer smak, jag använde oregano. Stek baconen knapriga och låt dem sedan rinna av på en bit hushållspapper. Värm ostsåsen.
Skiva kycklingfiléerna innan servering och sprid gräslök över hela skapelsen.

kycklingfileer-med-ostsas.jpg 

Supergott, snabblagat och enkelt – helt enligt mitt livsmotto!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.