Grävning pågår

Lenny är här och gräver! Jippie! Nu ska här bli ordning och reda i trädgården. Det ska bli en gång med stenplattor fram till huset och det är den som just nu grävs. Sen ska vi bara se till att få hit stenen också, men det blir en annan historia… Sten finns, den har funnits i ett år, men inte här. Sten måste fraktas från plats A till plats B och det är sånt där som tar tid 😉
Vi har trotsat ”reglerna” och köpt grå marksten istället för röd vilket man tydligen bör när man har rött tegeltak som vi. Men den röda stenen föll oss inte riktigt i smaken och eftersom husets grund är grå tror jag ändå att det blir okej. Ähh va faen, jag är nöjd bara det blir en gång, oavsett färg! 

gravning1.jpg     gravning2.jpg     gravning3.jpg
                         G R Ä V N I N G   P Å G Å R

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.