Rix fm festival

Igår bar det av till H-stad för käk och Rix fm festival. Vi hade bokat bord på ett trevligt ställe som hette Verona och ligger utmed Laholmsvägen, vid Hemköp. Jag slog på stort och beställde Fläskfilé med bearnaisesås, rödvinsås och sparris. För jävla gott var det! De andra fegade ur och tog pizzor, bu bu 😉
Det var en jäkla massa folk på festivalen, konstigt nog lyckades man ändå träffa en hel del känningar. Trevligt.
Var helt okej artister som spelade. Populärast var utan tvekan Idol-Ola. När han började sjunga kom brudar rusande från alla möjliga håll. Helt galna blev de! Man kan ju tro att det bara var brudar under 12 men icke sa nicke, vuxna kvinnor skrek när den stackars pojken äntrade scenen. Jisses…

rix-1.jpg   rix-2.jpg
Nicko var chaffis      Vi har det bra, vi här bak i bilen…

rix-3.jpg  Vi  vill  ha  M A T !

rix-4.jpg  rix-5.jpg  rix-6.jpg                 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.