Att pruta i Sverige?

Som rubriken lyder: Är det ok att pruta när man handlar i Sverige?
Hade en diskussion med min kollega (guuud så chict det lät!) angående prutande kunder. Detta samtalsämne kom upp efter att jag haft en kund som ansåg sig vara berättigad en viss rabatt eftersom han, enligt sin egen åsikt, handlat väldigt mycket. Jag däremot var inte alls särskilt impad eftersom kunder ofta handlar för liknande summa, då utan att försöka pruta. Vi har ett rabattsystem men den här kunden var tusenlappar ifrån att får rabatt! Hade oturen att få ännu ett prutförsök under dagen, lite mer berättigat om man ser till den kundens summa men ändå inte i närheten av rätt till rabatt. Men visst, jag kan förstå att man själv tycker att plånboken gråter efter ett sådant köp men i jämförelse är det ingen höjdare, tyvärr och sorry.
Jag och kollegan var i alla fall överrens om att prutande kunder är det absolut värsta som finns. Så vi vädjar nu till alla Sveriges kunder att ge fan i att pruta för det är bara pinsamt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.