Ännu en jobbdag är över

Dagarna rinner på bra nu när man jobbar. Märks att semstern har startat för vissa, kunderna blir bara fler och fler. Nästa vecka tror jag det smäller rejält. Men då har jag s-e-m-e-s-t-e-r. Man kanske skulle ta en tur till jobbet då och titta på de stackare som stressar bakom kassan 😉
Hade en diskussion på frukosten om hur länge alla har jobbat på stället. Tyst för mig själv började jag räkna och insåg att jag jobbat extra på Gjutan i 9 år! Fattar ni, nio år! Började när jag var 13 med att sortera blandpallar på fabrikslagret. Boring as hell var det och jag är glad att det arbetsmomentet är borta.
Egentligen är det jäkligt B att vara kvar på samma ställe så länge men har precis fått den där löneförhöjningen jag tjatat om i ett års tid så nu känns det inte som läge att byta. Dessutom trivs jag så förbaskat bra så det skulle kännas trist att byta. Kommer nog jobba extra på Gjutan tills jag dör och efter det kommer jag att spöka runt i affären genom att flytta på varor, stänga av kassan vid middagstid och vika alla dukar på fel sätt. Hehehe…
Som mormor brukar säga: En gång gjuteriarbetare – alltid gjuteriarbetare.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Ännu en jobbdag är över”

  1. Härligt med semester själv ska jag jobba en vecka till som kommer bli tuff=( Men sen är de semester,skönt!

  2. Skönt, med semester….? Nej, inte när regnet öser ner!!!!! Då behöver man något annat att glädja sig åt.

Kommentarer inaktiverade.