Nu är det roliga slut

Den lilla semesterveckan tog slut igår och det firades med att inviga våra nya utemöbler. Bjöd Nickos kompisar och deras dotter på lite grillat. Trodde att det skulle bli för kallt att sitta ute men det gick bra. Maten var populär men vette tusan om inte vårt senaste inköp, en jättestudsmatta var ännu mer poppis.
Visste ni att 10 minuters studsande är det samma som 30 minuters jogging! Hoppa studsmatta är motionsmedlet i mitt nya liv som börjar idag… typ.
Något annat som började idag var jobbet. Jobbar till söndag sedan är det långsemester. Ska bli riktigt gott att vara ledig. Fast det är inte fel att jobba heller. Trivs med att ha lite att göra. Gillar butiksjobbet betydligt bättre än fabriksjobbet. Bättre tider, roligare arbetsuppgifter och man får tjöta med en massa människor. Passar mig perfekt!
Idag hade vi inne en liten grabb, på runt 4 år, och hans morsa. Killen försökte på alla sätt och vis få kontakt med sin mamma
”Mamma mamma mamma, hur långt är det till farmor egentligen? Mamma mamma mamma? Mamma!? Eller High Chaparrall mamma, hur långt är det till High Chaparrall? Mamma!?”
Så där höll han på en bra stund. Mamma svara de ”Mmmm”, ”Jag vet inte” och ”Det blir säkert bra”. Grabben var naturligtvis inte alls nöjd med de svar han fick. Till slut blev han desperat och jag kunde höra att han bytte taktik där mellan hyllorna.
”Jag är ful mamma. Jag är jätte jäääätte ful”
Grabben var äkta desperat stackarn!
”Mmmm”, ”Visst är det så”, Jaså säger du det” svarade mamman.
Jag var nog minsann lite blödig idag för jag tyckte nästan synd om grabben.
I morgon är det jobb igen och jag hoppas på knasiga kunder som förgyller min dag.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Nu är det roliga slut”

 1. Använd KNÄSTÖD när du hoppar. ( rekommenderar också hjälm, armbågs-
  handledsskydd, stöd åt vristerna och varför inte rygg-bröstskydd sådant som
  crossåkare använder.) och ta av dina nya glasögon, så de inte far iväg.

 2. Smarta råd du får! 😉 Tänkte komma och hoppa hos er lite igår men jag skjuter på det lite till. Ni får ju ”hoppa in den” först! 😉

 3. En sådan vill jag med ha men inte tröstat köpa en.
  Var har ni köpt eran?

 4. Missan: Ja ja ja ja… 😉
  Linda S: Njaa det går la si sådär med hoppandet men i mon då jäklar ska jag ta tag i det.
  Linda W: Nickos chef ville bli av med den så vi passade på. Fick ge 800:- för en nästan ny, så det var ett klipp! Men man behöver ju inte ha en sån stor som vi har, tar mycket plats. Finns begagnade på blocket, bara köp! 😉

Kommentarer inaktiverade.