Min vanliga tur…

Det är verkligen inte konstigt om jag blir sen! (Läs föregående inlägg).
Jag tänkte vara så satans duktig och förbereda allt inför idag redan igår kväll. Jag tvättade bl.a. upp mina vita byxor. De var vita när jag igår, efter tvätten, hängde dem på torkstället för torkning. Jag är ganska så säker på att de var vita när jag i morse lade dem i torktumlaren eftersom de inte hunnit torka. Jag kollade dem aldrig då jag tog ut dem från tummlaren men jag är nästan helt säker på att de då var vita. De var inte vita när jag en stund senare skulle ta på mig dem. Min vita byxor hade då förvandlats till prickiga byxor. Massa små otäcka bruna fläckar prydde dem. Jag fick panik. Naturligtvis fick jag panik, vem skulle inte få det för en sådan sak!?
Lipade och handtvättade dem samtidigt. Effektivitet kallas det att göra två saker samtidigt 😉
Fick bort en del fläckar, men inte alla. Är dessutom lite lurigt att se dem när byxorna är blöta. Får vänta tills de är torra innan resultatet yttrar sig. Fattar inte var fläckarna kommer ifrån. Men jag fattar att om det finns en Gud som vissa påstår måste han verkligen hata mig.
Vi kommer alltså inte komma i tid idag heller.  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Min vanliga tur…”

  1. Ring mig imon söndag! Jag jobbar till 15:30. Sen efter det e jag hemma. Ring då!!

Kommentarer inaktiverade.