Avlägger en rapport om midsommar

Kan ju börja med att berätta att fläckarna på mina vita byxor försvann efter tortumlingen. Tack och lov!
Trots den dåliga starten avlöpte resten av kvällen problemfritt. Vi anlände i H-stad i tid trots allt. Åkte först till stugan där vi skulle sova för att dumpa av all bråte vi (läs jag) släpat med oss. Sedan åkte vi vidare till kvällens värdars hus, vilket var ett riktigt snyggvehus! Högt till tak, tegelväggar blandat med putsade stenväggar, stora fönster och en härligt öppen planlösning. Så med andra ord gjorde det inte så mycket att vädret sög för att sitta inomhus gick minst lika bra. Vi åt god mat, vad annars på midsommarafton? För min del ska det bli sill och potatis hela veckan, det gäller att passa på medan tiden är rätt. Nicko var trött som en get så han fick ”vila” lite på soffan, själv lyckades jag hålla mig vaken. Hade djupa samtal med de andra gästerna om sminkning, utbildning, renovering och sex bl.a. Alltid trevligt att få utbyta erfarenheter och åsikter 😉 Ett annat ämne som togs upp under kvällen var fjällen (ooops ett litet rim mitt i rapporten). Det kämpades hårt med att övertyga mig om att fjällen is tha shit men jag är svårflörtad när det kommer till skidor och kyla.
Blev en lugn och skön midsommar och klockan 02.00 låg jag sussande i stugan. Dagen efter blev precis lika lugn med promenader och grillning.
Med risk för att låta som en gammal kärring får jag ändå säga att det var ganska skönt att inte stressa in till stan på midsommaraftonskväll för partaj. Lugn och ro är mer min melodi.

Så här går det när man låter Nicklas ha hand om kameran på midsommar:

nicko-midsommar.jpg    lapin-kulta.jpg

På midsommardagen snodde superfotografen barnens studsmatta, det gick sådär… 😉

nicko-hoppar-studsmatta.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Avlägger en rapport om midsommar”

Kommentarer inaktiverade.