Midsommarafton

Jag som skulle sova länge idag! Vaknade redan klockan 8 och kunde inte somna om. Varför kan man aldrig sova länge när man får men när man måste gå upp tidigt då är man dödligt trött och vill inget hellre än att ligga kvar? Mycket konstigt.
En annan konstig grej, som jag tyvärr tror drabbar enbart mig, är hur mycket tid jag än har till att göra mig i ordning (dvs äta frukost, sminka mig, fixa håret och bädda sängen) blir jag aldrig färdig i tid. Det kvittar liksom om jag börjar 1 timmer eller 4 timmar innan jag ska någonstans. Det blir alltid superstressigt i sista stund. Väldigt konstigt det också.
Jag har undersökt och analyserat det sistnämnda fenomenet och kommit fram till följande:
– Jag borde sluta försöka hinna med småsaker då jag är under tidspress, dvs. plocka ur diskmaskinen, dammsuga, städa undan, slänga in tvätt, sortera mina byrålåder osv.
– Jag har noll tidsuppfattning. En timme kan för mig lika gärna kännas som en minut eller två timmar. Speciellt tappar jag tidsuppfattningen då jag duschar eller står framför spegeln.
– Jag borde inte sätta mig framför datorn och skrva blogg när jag är under tidspress.

Efter den analysen känner jag nu att det är dags att börja göra mig i ordning. Inte för att jag kommer bli färdig i tid dock ;-) 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.