The bookforest

Duo Jag rockade järnet igår på Bokskogen, var nästan så att löven föll ner från träden av ren förskräckelse! Någon utrusning lyckades pajja också, om det var högtalaren som gick eller basen vet jag ej men fest var det! Jag är lite sådär hemligt kär i det bandet. Underbara pojkar! Vet inget band som ger så mycket på scenen som dem. Nog lovordat. Här kommer kvällens bilder:

cina-och-linda-dansar-1.jpg    cina-och-linda-dansar-2.jpg
Cina och Linda värmer upp med lite dans på förfesten

linda-filar-naglarna.jpg  Paus för nagelfilning

cina-smilar.jpg  Cina vilar efter ett hårt danspass

kolla-musik-i-datorn.jpg  Letar musik i datorn.

nagon-med-ett-gosedjur.jpg  Någon tog med sitt gosedjur till The Bookforest.

jag-och-carro-smilar.jpg   Jag och Carro smilar upp oss för kameran.

Kvällens sämsta
Gubbe till mig:
– Ska vi dansa?
– Nej, jag har gjort illa foten (ärligt).
– Är du här med hon den där?
– Öhh vem?
– Hon din dotter (gubben tittar efter Carro).
– Hej då (jag går med gråten i halsen därifrån).

HELLO! Ser jag ut som 50 eller!?!? Trist avslut på en bra kväll 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

5 reaktioner till “The bookforest”

  1. Lilla vän, glädj dig åt att du inte fick så många myggbett iaf! Klen tröst kanske…. Men det måste väl kännas bättre att du inte är prickig också? Det hade ju varit fruktansvärt… Jag tror det är kläderna. Vi (ok, de brukar ta mig för en vilsen 17-åring eller nåt) klär oss mer vuxet. Du får köra med nån slampig kjol med tillhörande linne nästa gång… Om du dessutom är väldigt berusad tror jag nog att de KRÄVER leg för att du ska få komma in någonstans. Då kanske du känner dig lite yngre??! Och till din tröst, jag såg ju den där gråhårige gubben. Han såg ju ut som en gamling som rymt från ett pensionärshem, inte sant? 😉

  2. Anna: Visst är vi! Båda är jättelånga, rödhåriga och har sexiga Linda-Rosing-läppar…NOT!
    Linda: Han var jättegammal och jättedum! Fast jag ska la va glad att han inte frågade om jag var gravid, en sådan fråga hade svidit ännu mer!

Kommentarer inaktiverade.