Hot as hell

Fy fan va varm jag är!
Man ska inte klaga på värmen. Det gör jag inte heller. Jag gillar värme. Ute. Jag gillar inte värme inne.
Just nu är det dödligt varmt i vårt lilla sovrum/vardagsrum. Renoveringingen you know…
Det är ordnat på ett sådant underbart sätt att vi har fönster på alla de håll som solen skiner hela jäkla dagen. Hela dagen ligger alltså solen och steker in i vårt sovrum/vardagsrum. Så ni kan ju ana hur varmt det är här inne nu!
Vi var därför och kollade på markiser idag. Ful färg men jag är desperat. 3 arbetsdagars leveranstid efter beställning var det. Och eftersom vi glömde lappen med måtten hemma (jag mindes dem men Nicklas vägrade tro mig), får vi snällt vänta till måndag innan beställning kan ske.
Så om jag inte skriver här på ett tag beror det antingen på att jag vistas utomhus, i den svala luften eller för att jag har dött, drunknad i min egen svett. Mycket tragiskt.

temperaturen.jpg Vaaarmt. Ändå är detta innetempen i köket, där solen aldrig skiner in.

Nu ska vi åka en sväng istället, i bilen finns nämligen min numer allra bästa vän: AC:n.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Hot as hell”

  1. Ja jag kan hålla med om att det är varmt ute.. tänk då på lilla mig som bara ha TD i min bil… kram

Kommentarer inaktiverade.